måndag 23 november 2015

Vinter igen!


Hejsan idrottsvänner!

Dåligt med bloggande här, men ni vet ju att ni kan följa mig i min satsning på följande kanaler:

Instagram: AddeSteek
Twitter:AddeSteek

Företaget Adam Steen finns fortfarande kvar och jag finns tillgänglig för er som vill åka fortare i spåren, eller om ni helt enkelt vill njuta mer av er skidåkning. 

- Genom teknikträning eller skidskolor så kan jag ta mig an allt ifrån en person upp till större grupper, både för skidklubbar, företag och privatpersoner. 

- Träningsuppplägg eller föreläsningar. Genom min mångåriga erfarenhet som längdskidåkare på tävlingsnivå så har jag stora kunskaper om träning, tävling och det mesta kring skidåkningen. Jag kan även hjälpa till inom andra konditionsidrotter såsom löpning och cykel, och även enklare styrketräningspass.

- Vallning inför seedningslopp, i Vasaloppsveckan, eller till andra tillfällen. Då min pappa har agenturen för Briko Maplus i Sverige så har jag tillgång till absoluta topprodukter inom vallningen, vilket gör att era skidor kommer att vara optimala. Jag kan även hjälpa till med att få era skidor utmätta och stenslipade.

Känner du att du är intresserad av något ovan, eller liknande så tveka inte att höra av dig till mig så ska vi lösa något bra! Ni når mig på:

Mobil: 076 - 166 49 97

Nu väntar vi in snö, vinter och skidåkning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar